3.1 Αποποιήσεις ευθυνών (Disclaimers)

Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλιστεί ότι τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται και οι ιστοσελίδες στις οποίες γίνεται αναφορά είναι νόμιμες. Οι ιστοσελίδες δοκιμών μπορούν να είναι στόχοι των Hacker και δεν μπορεί να υπάρξει καμία διαβεβαίωση ότι οι ιστοσελίδες αυτές δεν έχουν παραβιαστεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψη σας.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης στις ιστοσελίδες των εργαλείων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το εγκατεστημένο λογισμικό προστασίας από ιούς στο τοπικό σύστημα να θεωρήσει κάποια από αυτά τα εργαλεία ως επικίνδυνα, επειδή αυτά έχουν παρόμοιες υπογραφές (signatures) με τα κακόβουλα λογισμικά και ενδέχεται να προκαλέσει ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σε αυτές. Τα εργαλεία δοκιμών που παρουσιάζονται είναι εξαιρετικά ισχυρά και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα και δυσλειτουργίες στο σύστημα του χρήστη.

Τα εργαλεία ενδέχεται να παρουσιάσουν κάποια χαρακτηριστικά υπογραφής τα οποία είναι ίδια με κακόβουλο λογισμικό και κακόβουλα στοιχεία και ενδέχεται να προκαλέσουν ειδοποιήσεις των λογισμικών κατά των ιών όταν γίνεται προσπάθεια λήψης. Και πάλι δεν μπορεί να διασφαλισθεί ότι το λογισμικό δεν έχει παραβιαστεί κατά τη λήψη του.

Τα ίδια ισχύουν και για οποιοδήποτε λογισμικό υπάρχει στο διαδίκτυο.  Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να υπάρξει η δέουσα επιμέλεια και να αναλαμβάνεται η προσωπική ευθύνη για οτιδήποτε λαμβάνεται και εγκαθίσταται στο σύστημα.

2 Μαΐου, 2023
top
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Εντοπίστηκε αποκλεισμός διαφημίσεων!!! - Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε επεκτάσεις για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

error: Content is protected !!
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων